Shqiptarët dhe hebrenjtë, mbrojtja dhe shpëtimi

Shqiptarët dhe hebrenjtë, mbrojtja dhe shpëtimi Gjinia: Histori. Autori: Shaban Sinani. Shtëpia botuese: "Naimi". Viti i botimit 2014. Faqet e librit 400. ISBN 978-9928-109-66-8