Shqiptarët në qytetërimin perëndimor

Shqiptarët në qytetërimin perëndimor.JPG

Shqiptarët në qytetërimin perëndimor Histori me Autor Bardhyl Ukcamaj. Shtëpia botuese: Princi. Viti i botimit 2009. Faqet e librit 500. ISBN 978-99956-732-1-5

Libri studimor " Shqiptarët në qytetërimin perëndimor" është një paraqitje e re e kontributit të klerit katolik shqiptar, kryesisht në kulturën dhe qytetërimin shqiptar në kontekstin euro-perëndimor.