Shqiptari i Italisë (gazetë)

Shqiptari i Italisë.JPG

"Shqiptari i Italisë" e përmuajshme suplement i "Bota shqiptare" gazeta e shqiptarëve në Itali që prej majit 2004. E përqëndruar në personazhet dhe ngjarjet e shqiptarëve në Itali si edhe me rubrika të gjera ligjore të përgatitura posaçërisht nga avokatët e specilizuar të emigracionit të shoqërisë Stranieri in Italia srl. "Shqiptari i Italisë" ka gjithashtu një shpërndarje kapilare në gjithë territorin italian.Gazeta-Shqipetare.png Ky artikull në lidhje me Shtypi është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.