Shtypshkrues janë botuesit privatë dhe institucionet publike me tё drejtë botimi që ushtrojnë veprimtari prodhuese me objekt shtypshkrimi dhe që zotërojnë pajisjet industriale dhe mjetet e nevojshme për prodhimin e librave.[1]

Burimi i të dhënaveRedakto

  1. ^ LIGJI PËR VEPRIMTARINË BOTUESE DHE LIBRIN Në amëzën assembly-kosova.org Archived 29 September 2007[Date mismatch] at the Wayback Machine.