Simon është një film shqiptar i 2014 i zhanrit Thriller me regji dhe skenar të Xhoslin Rama.

PërmbajtjaRedakto

Një ditë, Simon një vrasës me pagesë, duke tentuar të varrosi trupin e viktimës së tij të fundit, në pyll, dëgjon zërin e një personi nga nëntoka. Në mëdyshjen midis vendimit për ta shpëtuar personin apo tia lërë atë fatit të tij, ai vendos ta shpëtojë dhe shumë shpejt ai informohet me historinë e tij shokuese.[1]


AktorëtRedakto

Arben Derhemi
Julian Deda
Visjan Ukcenaj
Erblin Bajko
Eglein Laknori
Enson Mula
Astrit Mamaj
Producent : Mihal Rama
Fotografi : Lorenc Pelushaj
Muzika : Arbër Neziri

ReferimeRedakto

  1. ^ Publikim nga Qëndra Kombëtare e Filmit (2010-2015), fq.28