Skënderbeu, strateg dhe komandant legjendar

Skënderbeu, strateg dhe komandant legjendar libër me autor Shahin Leka. Botuar në Tiranë nga "Shtëpia Botuese e Ushtrisë" në vitin 1994. Libri ka 213 faqe. [1]


BurimetRedakto

  1. ^ http://www.bksh.al/