Skënderbeu dhe porositë për shekullin XXI

Skënderbeu dhe porositë për shekullin XXI libër me autor Jakup Krasniqi. Botuar në Prishtinë nga Instituti i Historisë "Ali Hadri". Viti i botimit 2018, libri ka 288 faqe. ISBN 9789951409735