Skiroi (kthjellim)

faqe kthjelluese e Wikimedias

Mbiemri Skiroi i referohet personave të mëposhtëm:

  • Zef Skiro, (1690 - 1769), prift dhe shkrimtar arbëresh, kryepeshkopi i ritit bizantin i Dioqezës së Durrësit dhe vikar apostolik i misionit të Himarës.
  • Zef Skiroi, (1865 - 1927), poet, gjuhëtar, folklorist, etnograf, gazetar dhe publicist i shquar arbëresh
  • Gjon Skiroi, vëlla i Zef Skiroiit, studiues, gjuhëtar arbëresh
  • Zef Skiro Di Maxho, (lindur ne 1944), poet, dramaturg, shkrimtar, gazetar, përkthyes, eseist.

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Skiroi (kthjellim).
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.