Skuadër futbolli quhet një grup lojtarësh që marrin pjesë në ndeshje futbolli. Skuadra të tilla zgjidhen për të luajtur në një ndeshje kundër një ekipi kundërshtar, të përfaqësojnë një klub, shoqëri, grup ose vend.

Skuadra përfaqësuese (kombëtare) e Tunizisë

Një skuadër futbolli përbëhet nga njëmbëdhjetë anëtarë, një portier dhe dhjetë lojtarë, ku njëri prej anëtarëve është kapiteni i skuadrës.

Shiko dhe

Redakto

Referimet

Redakto