Sezoni i dytë i serialit Smallville është zhvilluar gjatë vitit 2003 dhe në vete përmban 23 seri të cilat janë:

 1. Vortex
 2. Heat
 3. Duplicity
 4. Red
 5. Nocturne
 6. Redux
 7. Lineage
 8. Ryan
 9. Dichotic
 10. Skinwalker
 11. Visage
 12. Insurgence
 13. Suspect
 14. Rush
 15. Prodigal
 16. Fever
 17. Rosetta
 18. Visitor
 19. Precipice
 20. Witness
 21. Accelerate
 22. Calling
 23. Exodus

Përshkrim i përgjithëshëm Redakto

Ngjarje të rëndësishme Redakto