Sezoni i parë i serialit Smallville është zhvilluar gjatë viteve 20012002 dhe në vete përmban 21 seri të cilat janë:

 1. Pilot
 2. Metomorphosis
 3. Hothead
 4. X-Ray
 5. Cool
 6. Hourglass
 7. Craving
 8. Jitters
 9. Rogue
 10. Shimmer
 11. Hug
 12. Leech
 13. Kinetic
 14. Zero
 15. Nicodemus
 16. Stray
 17. Reaper)
 18. Drone
 19. Crush
 20. Obscura
 21. Tempest

Përshkrim i përgjithëshëm Redakto

Ngjarje të rëndësishme Redakto