Sezoni i tretë i serialit Smallville është zhvilluar gjatë viteve 2003 - 2004 dhe në vete përmban 22 seri të cilat janë:

 1. Exile
 2. Phoenix
 3. Extinction
 4. Slumber
 5. Perry
 6. Relic
 7. Magnetic
 8. Shattered
 9. Asylum
 10. Whisper
 11. Delete
 12. Hereafter
 13. Velocity
 14. Obsession
 15. Resurrection
 16. Crisis
 17. Legacy
 18. Truth
 19. Memoria
 20. Talisman
 21. Forsaken
 22. Covenant

Përshkrim i përgjithëshëm Redakto

Ngjarje të rëndësishme Redakto