Spartak Papadhimitri

kameraman dhe regjisor shqiptar

Spartak Papadhimitri është një kameraman dhe regjisor shqiptar. I lindur më 17 shkurt 1951 në Tiranë.


Stub biografi.png Ky artikull që ka të bëjë me një biografi individi është i cunguar. Ju mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar atë.