Ndryshimi mes inspektimeve të "Peace TV Shqip"

ska përmbledhje të redaktimeve
v (shtimi i ipkos)
}}
 
'''Peace TV Shqip''' është fetar
'''Peace TV Shqip''' është kanali i parë televiziv në Gjuhën Shqipe i dedikuar ekskluzivisht predikimit dhe interpretimit të fesë [[Islam]]e. Ai vepron në kuadër të kanalit të njohur botërisht ''Peace TV''[http://en.wikipedia.org/wiki/Peace_TV], duke transmetuar nga [[Prishtina]] ([[Kosovë]]), me nga një orë program në ditë dhe dy orë reprizë të programeve paraprake. Transmetime këto të cilat mund të ndiqen nga shfrytëzuesit e rrjetit kabllor Kujtesa[http://www.kujtesa.com/] dhe Ipko[http://www.ipko.com] për çdo natë nga ora 19:00, kurse reprizat të nesërmen, duke filluar në ora 10:00 dhe 15:00. Po ashtu, emisionet mund të ndiqen ''live'' përmes web-faqes: www.qsi-ks.com[http://www.qsi-ks.com/live].
== Pershkrimi ==
'''Peace TV Shqip''' është kanali i parë televiziv në Gjuhën Shqipe i dedikuar ekskluzivisht predikimit dhe interpretimit të fesë [[Islam]]e. Ai vepron në kuadër të kanalit të njohur botërisht ''Peace TV''[http://en.wikipedia.org/wiki/Peace_TV], duke transmetuar nga [[Prishtina]] ([[Kosovë]]), me nga një orë program në ditë dhe dy orë reprizë të programeve paraprake. Transmetime këto të cilat mund të ndiqen nga shfrytëzuesit e rrjetit kabllor Kujtesa[http://www.kujtesa.com/] dhe Ipko[http://www.ipko.com] për çdo natë nga ora 19:00, kurse reprizat të nesërmen, duke filluar në ora 10:00 dhe 15:00. Po ashtu, emisionet mund të ndiqen ''live'' përmes web-faqes: www.qsi-ks.com[http://www.qsi-ks.com/live].
 
Që nga data [[20 gusht]] [[2009]] Peace TV Shqip ka transmetuar një mori emisionesh që i përgjigjen një game të gjerë shikuesish. Qofshin këto, emisione që janë të lidhura me raportet që duhet të ketë njeriu me Zotin, emisione që flasin për raportet ndërnjerëzore, emisione kontaktuese ku shikuesit mund të gjejnë përgjigje për pyetjet e tyre, apo edhe emisione që synojne largimin e keqkuptimeve mbi Islamin dhe paraqitjen e drejtë të tij sipas [[Kur'an]]it dhe Sunnetit[http://sq.wikipedia.org/wiki/Sunneti_-_burimi_i_sheriatit] autentik, gjithnjë nën hijen e metodologjisë së paraardhësve të devotshëm.
Anonymous user