Ndryshimi mes inspektimeve të "KS Luftëtari"

KS Luftëtari i luan ndeshjet në stadiumin "Gjirokastra" që është ndërtuar në vitin 1973.
 
Ne vitin 2009 u be rikonstruksioni i stadiumit Gjirokastra me një fond te bashkisë Gjirokastër FSHF dhe donatoreve te Luftetarit. Stadiumi mori një pamje moderne. Stadiumi ka një kapacitet prej 9000 spektatoresspektatoresh
 
== Sukseset ==
Anonymous user