Hape menynë kryesore

Changes

No change in size, 7 vjet më parë
==== Identiteti dhe Kultura ====
 
[[File:Xhamia-Brrutit1brrutit1.jpg|thumb|300px|left|Xhamia e Brrutit-Madh]] [[File:Xhamia-brrutitBrrutit.jpg|thumb|200px|Xhamia e Brrutit-Vogël]]
 
Brruti ka disa vende arkeologjike me rëndësi për trashëgiminë kulturore ku përfshihen gërmadhat e një kështjelle dhe një kisheje ortodoxe shqiptare, varreza të vjetra, vendsupozime për vendbanime të vjetra etj.
25

edits