Ndryshimi mes inspektimeve të "Malet Urale"

743 bytes added ,  8 vjet më parë
Faqe e re: Malet Urale, ose thjesht Uralet, janë një varg malor që shkon përafërsisht nga veriu në jug nëpër Rusinë perëndimore, nga brigjet e Oqeanit Arktik në Lumin Ural dhe në v...
(Faqe e re: Malet Urale, ose thjesht Uralet, janë një varg malor që shkon përafërsisht nga veriu në jug nëpër Rusinë perëndimore, nga brigjet e Oqeanit Arktik në Lumin Ural dhe në v...)
(Pa ndryshime)
Anonymous user