Dallime mes rishikimeve të "Rrethi i Dibrës"

 
== Referenca ==
Faqja zyrtare Qyteti i Peshkopise ([http://www.facebook.com/Peshkopi www.facebook.com/Peshkopi]) ,si dhe faqja e bashkise [http://www.Peshkopia.com www.Peshkopia.com]
 
== Shiko edhe ==