Ndryshimi mes inspektimeve të "Hurrianët"

1.169 bytes added ,  4 vjet më parë
Faqe e re: Hurrianët ishin një popull i epokës së broncit në Lindjen e afërt. Ata banonin në Anadollinë dhe në Mesopotaminë veriore. Kryeqyteti i tyre ishte Urkesh. Kombi më i madh hur...
(Faqe e re: Hurrianët ishin një popull i epokës së broncit në Lindjen e afërt. Ata banonin në Anadollinë dhe në Mesopotaminë veriore. Kryeqyteti i tyre ishte Urkesh. Kombi më i madh hur...)
(Pa ndryshime)
Anonymous user