Ndryshimi mes inspektimeve të "Kilikia"

1.432 bytes added ,  4 vjet më parë
Faqe e re: Në lashtësi Kilikia ishte krahina bregdetare jugore e Anadollisë. Ajo egzistonte si entitet politik qysh nga koha e hitasve dhe pastaj u bë pjesë e mbretërisë armenase. Kiliki...
(Faqe e re: Në lashtësi Kilikia ishte krahina bregdetare jugore e Anadollisë. Ajo egzistonte si entitet politik qysh nga koha e hitasve dhe pastaj u bë pjesë e mbretërisë armenase. Kiliki...)
(Pa ndryshime)
Anonymous user