Dallime mes rishikimeve të "Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut"

ska përmbledhje të redaktimeve
== Bashkëpunimi i KMDLNJ-SË ==
Këshillli bashkëpunon me OJQ-të vendore dhe ndërkombëtare. Ka marrë pjesë në punimet e Komisionit dhe të Nënkomisionit për të Drejtat e Njeriut të Kombeve të Bashkuara në Gjenevë. Po ashtu ka marrë pjesë në shumë seminare dhe takime tjera ndërkombëtare për të drejtat e njeriut. KMDLNj është anëtar i rrjetës Ballkan Human Rights Network të OJQ-ve, si dhe anëtar i Federatës Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut (FIDH) me seli në Paris. Bashkëpunon me shumë OJQ, siç janë: Komiteti i Helsinkut të Serbisë dhe Qendra për të Drejtat e Njeriut në Beograd (Serbi); Komiteti i Helsinkut i Malit të Zi (Mali i Zi); Amnesty international, Human Rights Watch, Helsinki International Federation dhe organizatat tjera për të drejtat e njeriut, si dhe OSBE, UNHCR, KFOR, UNMIK-un, EULEX-i, PK, FSK, IGM, ICRC dhe Tribunali i Hagës.
 
== Lidhje të jashtme ==
* [http://cdhrf.net/ KMDLNJ (Faqe zyrtare)]
Anonymous user