Sejko

Joined 2 korrik 2019
Faqe e re: Kur i thua dikujt 10 here i them qe filologjia dhe antropologjia jane dy dege, dhjete here nuk e kupton. Dhjete here qe referenca e mire, WP:RS, eshte ajo qe ndihmon cilesisht, prape m...
(Faqe e re: Kur i thua dikujt 10 here i them qe filologjia dhe antropologjia jane dy dege, dhjete here nuk e kupton. Dhjete here qe referenca e mire, WP:RS, eshte ajo qe ndihmon cilesisht, prape m...)
(Pa ndryshime)
992

edits