Milosevo

Joined 27 prill 2008
ska përmbledhje të redaktimeve
v
'''I'm not active anymore'''
 
Mirëdita, Une jam nga Austria, Serbia dhe jam edhe ne Wikipedia ne Gijermanisht, Serbisht.
 
15

edits