Ndryshimi mes inspektimeve të "Romani"

1.994 bytes removed ,  12 vjet më parë
{{kthjellim}}
[[Category:Letërsi]]
 
 
 
----
'''Pal Ndrecaj''' :
Ka lindur në Moglicë,Kosovë në vitin 1960
Ka botuar dy libra me poezi te cilet janë të pëlqyer nga shumë lexues.
Ka shkruar nje roman '''"Plani U"''' të cilin do ta botoj së shpejti.
Shum lexues kerkojnë shum shkrime të tjera nga Pal Ndrecaj.Në një intervistë
për shtyp Pal Ndrecaj iu ka premtuar lexuesve se do te ketë dhe botime të tjera të
tijë në q'rastë ka thënë se pas romanit "Plani U" është në përfundim të një libri tjetër.
-----------------------------------------
'''"Plani U"''' :
Personazhet kryesore:Uran Budi,Teuta Albaniku.(Ne nuk mundemi ta shfaqim librin e tij apo kuptimin e librit pa licensimin e autorit por ketu mund te lexoni pershkrimin e dy personazheve kryesore Uran Budi dhe Teuta Albaniku.Për të lexuar librin e tij mund te kontaktoni ne e-mail adresen e Pal Ndrecaj: palndrecaj@hotmail.com)
 
----
 
Teuta Albaniku: është një grua që u kthye në vendin e saj(Kosovë) bashk me burrin e saj pas luftes ndërmjet Kosovës dhe Serbisë(Në këtë luftë u vranë 15.000 njerëz shqipëtar,shumica nga ata janë civil).Ajo u kthye nga SHBA në Kosovë të ndihmoj njerëzit e saj(shqipëtarët).Ajo dhe burri i saj hapen nje biznes për të ndihmuar shqipëtarët.Por ekstremistët e vranë burrin e saj për interesa politike.Burri i Teutës Liri pati një ndikim të madh në ndihmen e popullit shqipëtar ,ai ndihmonte partinë "Kosova e Lirë".Kush e vrau Lirin? kjo eshte pikpyetja me e madhe në këtë roman.
 
----
Uran Budi është një patriot por atij ia trazuan mendjen dhe mori pjesë në një krim politik.Ai luftoi për liri .Por pas luftes ai bëri disa gabime.Ai eshte nje anëtar i partisë politike "Kosova e Re" e cila parti kishte në program të eliminonte partinë "Kosova e Lirë".Urani pas gabimeve që bëri e kuptoi dhe kërkoi hakmarrje ndaj personave qe ia kishin bërë këtë rreng por ishte shumë vonë ai kishte rënë në rrengun e kryetarit të partisë "Kosova e Re".
Anonymous user