Ndryshimi mes inspektimeve të "Kush ka frikë nga Virginia Woolf"

ska përmbledhje të redaktimeve
{{pp-semi-protected|small=yes}}
[[en:Who's Afraid of''''Kushof Virginia Woolf?]]
'''''Kush ka frikë nga Virginia Woolf''''' është një [[Drama|dramë]] e shkruar nga dramaturgu amerikan Edward Albee, e shfaqur për herë të parë në [[Teatri|teatrin]] Broadway më [[13 Tetor]] [[1962]]. Në vitin [[1966]] kjo dramë u adaptua në një [[film]] hollivudian me të njëjtin titull me regjizor [[Mike Nichols]] dhe me aktorë si [[Elizabeth Taylor]] dhe [[Richard Burton]]. Kjo dramë fitoi çmimin Tony për pjesën teatrale më të mirë në vitin 1963.
 
Në muajin Dhjetor 2009 dhe Janar 2010, kjo dramë u shfaq në [[Teatri Kombëtar|Teatrin Kombëtar]] në [[Tiranë]]. Ka për regjizor Kushtrim Bekteshin dhe aktorë si [[Eva Alikaj]], që luan rolin e Martës, [[Viktor Zhusti]], që luan rolin e Xhorxhit dhe dy aktorë të tjerë (Helidon Fino, Eftiola Laçka).
 
[[de:Wer hat Angst vor Virginia Woolf?]]
[[en:Who's Afraid of Virginia Woolf?]]
[[fr:Qui a peur de Virginia Woolf ? (théâtre)]]
[[id:Who's Afraid of Virginia Woolf?]]
[[nl:Who's Afraid of Virginia Woolf?]]
[[ja:ヴァージニア・ウルフなんかこわくない]]
'''''Kush ka frikë nga Virginia Woolf''''' është një [[Drama|dramë]]sv:Vem eär shkruar nga dramaturgurädd amerikanf Edward Albee, e shfaqur për herë të parë në [[Teatri|teatrin]] Broadway më [[13 Tetor]] [[1962]]. Në vitin [[1966]] kjo dramë u adaptua në një [[film]] hollivudian me të njëjtin titull me regjizor [[Mike Nichols]] dhe me aktorë si [[Elizabeth Taylor]] dhe [[Richard Burton]]. Kjo dramë fitoi çmimin TonyTo përka pjesënfrikë teatralenga Virginia Woolf''''' është një [[Drama|dramë]] e shkruar nga dramaturgu amerikanjizor Kuytryzertyshtrim Bekteshin dhe aktorë si [[Eva Alikaj]], që luan rolin e Martës, [[Viktor Zhusti]], që luan rolin e Xhorxhit dhe dy aktorëmirëtjerë (Helidon vitinFino, Eftiola 1963Laçka).
[[sv:Vem är rädd för Virginia Woolf?]]
qsdfesef
[[de:Wer hat Angst vor Virginia Woolf?]]
[[en:Who's Afraid ny për pjesën teatrale më të mirë në vitin 1963.
 
Në muajin Dhjetor 2009 dhe Janar 2010, kjo dramë u shfaq në [[Teatri Kombëtar|Teatrin Kombëtar]] në [[Tiranë]]. Ka për regjizorregör KushtrimVirginia Bekteshin dhe aktorë si [[Eva AlikajWoolf?]], që luan rolin e Martës, [[Viktor Zhusti]], që luan rolin e Xhorxhit dhe dy aktorë të tjerë (Helidon Fino, Eftiola Laçka).
[[tr:Kim Korkar Hain Kurttan? (oyun)]]
Anonymous user