Ndryshimi mes inspektimeve të "Qendra Ndërkombëtare e Kulturës "Pjetër Arbnori""

ska përmbledhje të redaktimeve
[[figura:Muzeu Enver Hoxha.jpg|right|300px]]
U ndërtua dhe u inaugurua si muzeu "Enver Hoxha" në vitin 1988 në Tiranë, pra tre vjet pas vdekjes së Enver Hoxhës. AjoAi u projektua nga një grup arkitektësh nën drejtimin e bijës së Hoxhës, Pranvera dhe dhëndrit të tij, Klement Kolaneci. Ky muze kushtoi në atë kohë 3 milionë e gjysmë dollarë. U ndërtua në dy vjet. Për ndërtimin e tij punuan 300 punëtorë.
Sot muzeu është kthyer në "Qendra Ndërkombëtare e Kulturës".
 
Anonymous user