Ndryshimi mes inspektimeve të "Centralet bërthamore"

ska përmbledhje të redaktimeve
==Reaktori==
 
[[skedaSkeda:fig118a_Bruce_booster_&_37_el(1)Example.png|thumb|Shufra të grumbulluar që formojnë lëndën djegëse për reaktor.<ref>http://canteach.candu.org/imagelib/37000-fuel-1.htm</ref>]]
Në figurë janë paraqitur disa shufra të grumbulluar që formojnë lëndën djegëse për reaktor, të cilat formohen nga uraniumi i pasuruar. UO2 presohet në pilula dhe pilulat bashkohen në tufë duke formuar shufrat në mënyrë të njejtë.
83

edits