Etiketat

Kjo faqe liston etiketat që softueri mund t'i shënojë me një redaktim, dhe kuptimin e tyre.

Emri i etiketësPamja në listat e ndryshimevePërshkrimi i plotë i kuptimitBurimiAktiv?Ndrzshimet e etikuara
mobile editRedaktim nga celulariEdit made from mobile (web or app)Definuar nga softueriPo100.511 ndryshime
mobile web editRedaktim në versionin web nga celulariEdit made from mobile websiteDefinuar nga softueriPo95.297 ndryshime
visualeditorPërpunim pamorPërpunim i bërë duke përdorur përpunuesin pamorDefinuar nga softueriPo90.306 ndryshime
wikieditor(hidden)Edit made using WikiEditor (2010 wikitext editor)Definuar nga softueriPo47.788 ndryshime
mw-revertedRevertedEdits that were later reverted by a different editDefinuar nga softueriPo31.629 ndryshime
discussiontools-added-comment(hidden)A talk page comment was added in this editDefinuar nga softueriPo26.378 ndryshime
mw-new-redirectRidrejtim i riNdryshimet që krijojnë një ridrejtim të ri ose ndryshojnë faqen në ridrejtimDefinuar nga softueriPo20.706 ndryshime
mw-manual-revertManual revertEdits that manually restore the page to an exact previous stateDefinuar nga softueriPo20.637 ndryshime
visualeditor-wikitextpërpunim burimi 2017Përpunim i bërë duke përdorur përpunues tekste wiki të 2017-sDefinuar nga softueriPo18.167 ndryshime
advanced mobile editAdvanced mobile editEdit made by user with Advanced modeDefinuar nga softueriPo17.253 ndryshime
contenttranslationPërkthimi i PërmbajtjesPërmbajtja është përkthyer nga një gjuhë tjetër duke përdorur mjetin "Përkthimi i Përmbajtjes".Definuar nga softueriPo12.441 ndryshime
OAuth CID: 429PAWS [1.2]PAWS (Pywikibot: A Web Shell) allows users to run Pywikibot (and other python code) online via a Jupyterhub instance, at https://tools.wmflabs.org/paws. OAuth integration allows people to edit / run automated processes without having to expose their passwords. This will make the consumer_secret and consumer_id public, until https://phabricator.wikimedia.org/T120469 is fixed. I have talked to Chris Steipp about this and it is ok for the short term.Definuar nga softueriJo11.525 ndryshime
contenttranslation-v2ContentTranslation2Përmbajtja u përkthye nga një gjuhë tjetër duke përdorur versionin 2 të mjetit të "Përkthimi i Përmbajtjes".Definuar nga softueriPo10.007 ndryshime
mw-changed-redirect-targetCaku i ridrejtimit i ndryshuarRedaktimet që kanë ndryshuar cakun e një ridrejtimiDefinuar nga softueriPo7.744 ndryshime
mw-undoUndoEdits that undo previous edits using the undo linkDefinuar nga softueriPo7.179 ndryshime
mw-rollbackRollbackEdits that roll back previous edits using the rollback linkDefinuar nga softueriPo5.546 ndryshime
visualeditor-switchedPërpunim pamor: I kaluar në tëPërdoruesi filloi ta përpunojë duke përdorur përpunuesin pamor, mandej kaloi te përpunues burimi.Definuar nga softueriPo5.360 ndryshime
mobile app editRedaktim nga aplikacioni për celularNdryshime të bëra nga aplikacion celulariDefinuar nga softueriPo5.058 ndryshime
mw-blankDuke zbrazurRedaktimet që zbrazin një faqeDefinuar nga softueriPo3.472 ndryshime
mw-replaceZëvendësuarEdits that remove more than 90% of the content of a pageDefinuar nga softueriPo2.535 ndryshime
massmessage-deliveryMassMessage deliveryMessage delivery using Extension:MassMessageDefinuar nga softueriPo1.522 ndryshime
discussiontools(hidden)Edit made using DiscussionToolsDefinuar nga softueriPo1.406 ndryshime
android app editNdryshim nga aplikacioni AndroidNdryshime të bëra nga aplikacioni celular për AndroidDefinuar nga softueriPo1.376 ndryshime
editcheck-references(hidden)EditCheck thinks a reference might have been neededDefinuar nga softueriPo1.338 ndryshime
ios app editNdryshim nga aplikacioni iOSNdryshime të bëra nga aplikacioni celular për iOSDefinuar nga softueriPo1.308 ndryshime
OAuth CID: 1805SWViewer [1.4]App to monitor the recent changes of a wiki's in real-time. For more details, see https://meta.wikimedia.org/wiki/SWViewerDefinuar nga softueriPo1.253 ndryshime
editcheck-newreference(hidden)A reference was added to the pageDefinuar nga softueriPo1.080 ndryshime
mw-removed-redirectHoqi ridrejtiminEdits that change an existing redirect to a non-redirectDefinuar nga softueriPo1.048 ndryshime
disambiguator-link-addedDisambiguation linksEdits that add links to disambiguation pagesDefinuar nga softueriPo833 ndryshime
discussiontools-source(hidden)DiscussionTools was in source modeDefinuar nga softueriPo807 ndryshime
discussiontools-source-enhanced(hidden)DiscussionTools was in enhanced source mode with the toolbarDefinuar nga softueriPo806 ndryshime
discussiontools-replyReplyUser replied to a comment with DiscussionToolsDefinuar nga softueriPo731 ndryshime
discussiontools-newtopicNew topicUser added a new topic to the page with DiscussionToolsDefinuar nga softueriPo675 ndryshime
OAuth CID: 1841PAWS [2.1]PAWS (PAWS: A Web Shell) allows users to run Pywikibot (and other Python / R / bash code) online without needing an ssh login. The OAuth integration allows them to do so without having to expose their passwords.Definuar nga softueriPo603 ndryshime
discussiontools-visual(hidden)DiscussionTools was in visual modeDefinuar nga softueriPo599 ndryshime
artikull i ri i shkurterartikull i ri i shkurterNuk përdorët mëJo585 ndryshime
editcheck-newcontent(hidden)EditCheck thinks new content was added to the pageDefinuar nga softueriPo510 ndryshime
OAuth CID: 1352SWViewer [1.3]App to monitor the recent changes of a wiki's in real-time. For more details, see https://meta.wikimedia.org/wiki/SWViewerDefinuar nga softueriJo443 ndryshime
newcomer taskNewcomer taskEdit suggested by the suggested edits module of the newcomer homepageDefinuar nga softueriPo328 ndryshime
emojiEmojiUsed by global abuse filter 110.Definuar nga softueriPo192 ndryshime
Ndihmësi i ArtikujveNdihmësi i ArtikujveArtikull i krijuar me anë të Ndihmësit të ArtikujveDefinuar nga softueri
Aplikohet manualisht nga përdoruesit dhe botët
Po176 ndryshime
wikiloveWikiDashuriRedaktim i bërë me anë të veglës së WikiDashurisëDefinuar nga softueriPo171 ndryshime
OAuth CID: 4664paws [2.2]granting access for paws users. Giving additional "Edit protected pages" grant as requested in T338023Definuar nga softueriPo110 ndryshime
OAuth CID: 1261SWViewer [1.2]App to view recent changes on small wikis for SWMT. Diffs, whitelist, quick reverts, etc. See [[ru:User:Iluvatar/SWViewer]].Definuar nga softueriJo96 ndryshime
mentorship module questionMentorship module questionEdit made from the homepage mentorship module's "Ask your mentor" featureDefinuar nga softueriPo94 ndryshime
contenttranslation-high-unmodified-mt-textContentTranslation: High unmodified machine translation usageTranslation published using ContentTranslation has high percentage of unmodified machine translationDefinuar nga softueriPo90 ndryshime
OAuth CID: 3711PAWS [2.1]PAWS (PAWS: A Web Shell) allows users to run Pywikibot (and other Python / R / bash code) online without needing an ssh login. The OAuth integration allows them to do so without having to expose their passwords.Definuar nga softueriPo87 ndryshime
blankingblankingDefinuar nga softueriPo85 ndryshime
sectiontranslationPërkthimi i seksionitPërmbajtja u përkthye nga një seksion në gjuhë tjetër duke përdorur "Përkthimin e Seksionit" të mjetit të "Përkthimi i Përmbajtjes"Definuar nga softueriPo80 ndryshime
artikull i ri pa wiki markupartikull i ri pa wiki markupNuk përdorët mëJo72 ndryshime
ProveItProveItRedaktim i bërë me veglën ProveItAplikohet manualisht nga përdoruesit dhe botëtPo67 ndryshime
visualeditor-needcheckPërpunim pamor: KontrollojeniPërpunim i bërë duke përdorur përpunuesin pamor kur sistemi pikasi tekst wiki sipas gjasash me ndryshime të pasynuara.Definuar nga softueriPo64 ndryshime
#WPWP#WPWPAplikohet manualisht nga përdoruesit dhe botëtPo63 ndryshime
WPWPSQWPWPSQAplikohet manualisht nga përdoruesit dhe botëtPo63 ndryshime
WPWPWPWPAplikohet manualisht nga përdoruesit dhe botëtPo63 ndryshime
newcomer task copyeditNewcomer task: copyedit"Copyedit" task edit suggested by the suggested edits module of the newcomer homepageDefinuar nga softueriPo62 ndryshime
#WPWPSQ#WPWPSQAplikohet manualisht nga përdoruesit dhe botëtPo62 ndryshime
mentorship panel questionMentorship panel questionEdit made from the help panel's "Ask your mentor" featureDefinuar nga softueriPo44 ndryshime
fileimporter-remoteModified by FileImporterEdits made by the FileImporter extension after successfully importing a file from this wiki.Definuar nga softueriPo38 ndryshime
newcomer task linksNewcomer task: links"Links" task edit suggested by the suggested edits module of the newcomer homepageDefinuar nga softueriPo37 ndryshime
newcomer task expandNewcomer task: expand"Expand" task edit suggested by the suggested edits module of the newcomer homepageDefinuar nga softueriPo31 ndryshime
T144167T144167Definuar nga softueriPo29 ndryshime
mw-contentmodelchangendryshimi i modelit të përmbajtjesEdits that change the content model of a pageDefinuar nga softueriPo19 ndryshime
OAuth CID: 1188SWViewer [1.0]SPA (but auth process in php) for viewing queue of edits on small wikis for SWMT. Diffs, whitelist, reverts. Will be hosted on Labs. Desktop version [[ru:user:Iluvatar/SWViewer]].Definuar nga softueriJo18 ndryshime
help panel questionHelp panel questionEdit made from the help panel's post a question featureDefinuar nga softueriPo15 ndryshime
newcomer task referencesNewcomer task: references"References" task edit suggested by the suggested edits module of the newcomer homepageDefinuar nga softueriPo14 ndryshime
OAuth CID: 1804IABotManagementConsole [1.2]A web interface of tools that improve the DB, articles, or queues up IABot to run on a set of articles.Definuar nga softueriPo9 ndryshime
OAuth CID: 6365SWViewer [1.6]App to monitor the recent changes of a wiki's in real-time. For more details, see https://meta.wikimedia.org/wiki/SWViewerDefinuar nga softueriPo8 ndryshime
meta spam idmeta spam idDefinuar nga softueriPo8 ndryshime
OAuth CID: 651Fountain [0.1.3]An application that greatly assists at edit-a-thons by collecting the submitted articles, showing the marks, and helping the jury.Definuar nga softueriPo7 ndryshime
mentor list changementor list changeDefinuar nga softueriPo7 ndryshime
repeated xwiki CoI abuserepeated xwiki CoI abuseDefinuar nga softueriPo5 ndryshime
newcomer task updateNewcomer task: update"Update" task edit suggested by the suggested edits module of the newcomer homepageDefinuar nga softueriPo5 ndryshime
possible vandalismpossible vandalismNuk përdorët mëJo2 ndryshime
OAuth CID: 1904DiBabel [1.2]A tool to help users keep modules and templates in sync across multiple wikis. See https://www.mediawiki.org/wiki/Multilingual_Templates_and_ModulesDefinuar nga softueriPo1 ndryshim
campaign-external-machine-translationcampaign-external-machine-translationDefinuar nga softueriPo1 ndryshim
Japan Football editsJapan Football editsNuk përdorët mëJo1 ndryshim
newcomer task add linkSuggested: add links"Add link" task edit suggested by the suggested edits module of the newcomer homepageDefinuar nga softueriPo0 ndryshime
mw-server-side-uploadServer-side uploadMedia files that were uploaded via a maintenance scriptDefinuar nga softueriPo0 ndryshime
centralnoticeCentral NoticeEdit created via the CentralNotice Admin UIDefinuar nga softueriPo0 ndryshime
centralnotice translationCentral Notice TranslationEdit of CentralNotice content created via the Translate extensionDefinuar nga softueriPo0 ndryshime
disneynewdisneynewDefinuar nga softueriPo0 ndryshime
OTRS permission added by non-OTRS memberOTRS permission added by non-OTRS memberDefinuar nga softueriPo0 ndryshime
abusefilter-condition-limitcondition limit reachedEdits or other events that couldn't be checked by all active abuse filters (help).Definuar nga softueriPo0 ndryshime
editcheck-references-activatedEdit Check (references) activatedEditCheck thinks a reference might have been needed, and the UI was shownDefinuar nga softueriPo0 ndryshime
editcheck-reference-decline-common-knowledgeEdit Check (references) declined (common knowledge)EditCheck reference was declined as common knowledgeDefinuar nga softueriPo0 ndryshime
editcheck-reference-decline-irrelevantEdit Check (references) declined (irrelevant)EditCheck reference was declined as irrelevantDefinuar nga softueriPo0 ndryshime
editcheck-reference-decline-uncertainEdit Check (references) declined (uncertain)EditCheck reference was declined as being uncertainDefinuar nga softueriPo0 ndryshime
editcheck-reference-decline-otherEdit Check (references) declined (other)EditCheck reference was declined for an unlisted reasonDefinuar nga softueriPo0 ndryshime
discussiontools-editEdited commentUser edited an existing comment with DiscussionToolsDefinuar nga softueriPo0 ndryshime
help module questionHelp module questionEdit made from the homepage help module's "Ask a question" featureDefinuar nga softueriJo0 ndryshime
newcomer task image suggestionSuggested: add images"Add images" task edit suggested by the suggested edits module of the newcomer homepageDefinuar nga softueriPo0 ndryshime
newcomer task section image suggestionSuggested: add images to sections"Add images to sections" task edit suggested by the suggested edits module of the newcomer homepageDefinuar nga softueriPo0 ndryshime