Privilegjet e përdoruesit

Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user NafiShehu (diskuto | kontribute)

Anëtare e: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtare e nënkuptuar e: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 20 tetor 2017 16:32 NafiShehu diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga autochecked user dhe Kontrollues në autochecked user, Kontrollues dhe Redaktor
  • 10 korrik 2017 13:08 NafiShehu diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga Kontrollues në Kontrollues dhe autochecked user
  • 9 korrik 2017 15:02 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për NafiShehu nga (asgjë) në Kontrollues