Stacioni hekurudhor i Vores ndodhet ne Vore. Ky stacion ka qene i vogel, por ka qene fillimi i hekurudhave si Vore-Shkoder dhe Vore-Lac. Kohet e fundit ky stacion eshte bere edhe stacion treni per banoret e Tiranesn por eshte lene shume menjane pasi mungojnë restaurimet dhe eshte pothuajse i shkaterruar.