Stadiumi LaçiLaç ka një kapacitet prej 5 000 shikuesish. Stadiumi ka njëkohësisht tribunën me moderne në Shqipëri si edhe fushën më të mirë në të gjithë vendin si pasoje e investimeve gjatë viteve 2009 dhe 2010.