Hape menynë kryesore

Stadiumi "Tomori" është ambjenti ku zhvillon ndeshjet KS Tomori Berat. Stadiumi u ndërtua në vitin 1985 dhe ka një kapacitet prej 13.350 spektatorë.http://fktomoriberat.weebly.com/stadiumi.html