[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko ] Documentation icon Dokumentacioni i stampës

Përdorimi

Kjo stampë përdoret për atikujt, ngjarjet e të cilëve janë në vazhdim për momentin.

Shiko edhe

  • Për stampën që ka qënë me këtë emër dhe është përdorur më parë për faqen kryesore shiko Stampa:Aktuale/arkivi.