[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko ] Documentation icon Dokumentacioni i stampës
Edit-copy green.svg

Kjo është një nënfaqe e documentacionit për Stampa:Mergefrom.
Kjo faqe përmban informacion për përdorim, kategoritë dhe përmbajtje tjetër që nuk është pjesë kryesore e stampës.

PërdorimiRedakto

Etiketimi i një faqe të vetme është i thjeshtë:

{{Mergefrom |Faqja tjetër|date=tetor 2020}}

Kur doni të diskutoni një bashkim të thjeshtë të një faqe me një tjetër, etiketoni të dy faqet:

{{Mergeto |Faqja e parë|date=tetor 2020}}

{{Mergefrom |Faqja e dytë|date=tetor 2020}}

Kjo i lejon redaktorët në të dy faqet për të parë si burimin e propozuar dhe ashtu edhe objektivin e faqve.

Shiko edheRedakto