Emërimi i EMËRI I ARTIKULLIT për grisje

Një diskutim po zhvillohet në lidhje me atë nëse artikulli EMËRI I ARTIKULLIT është i përshtatshëm për përfshirje në Wikipedia sipas politikave dhe udhëzimeve të Wikipedias ose nëse duhet të griset.


Artikulli do të diskutohet në faqen e votave për grisje derisa të arrihet një konsensus dhe kushdo, përfshirë edhe ju, është i mirëpritur të kontribuojë në diskutimin. Emërimi do të shpjegojë politikat dhe udhëzimet përkatëse. Diskutimi përqendrohet në provat me cilësi të lartë dhe politikat dhe udhëzimet tona.

Përdoruesit mund ta redaktojnë artikullin gjatë diskutimit, duke përfshirë përmirësimin e artikullit për të adresuar shqetësimet e ngritura në diskutim. Megjithatë, mos e hiqni njoftimin artikull për grisje nga kreu i artikullit.

Template documentation[create]