Stampa Infobox - Udhëzues përdorimi
Crystal Clear app kedit.png Nëse ju dëshironi të plotësoni skemën (infobox) për një artikull, atëhere ju mjafton të kopjoni tekstin e mëposhtëm duke e markuar dhe e kopjuar me kombinacionin e tastave CTRL+C, dhe ta vendosni tekstin në fillim të artikullit që ju do të redaktoni.
Duke zëvendësuar vetëm të dhënat pas shenjës së barazimit me të dhënat e duhura ju mund të krijoni kështu tabelen.