Përdorimi Redakto

Para se të shtoni ketë stampë tek faqja juaj, shiko ketu se pari: Stampa:User redaktime/freskimi, nëse nuk gjendini në listë, shtoje emrin tuaj përdorues tek lista dhe shkruaj numrin e redaktimeve tuaj.

Pa babel: {{User redaktime}}
Me babel: {{Babel|redaktime}} / Shembull: {{Babel|sq|KS|redaktime|en|...}}

Shiko edhe Redakto