Wikipedia-logo-v2.svg Kjo faqe është pjesë e Wiki Academy Kosovo 2018, e cila ka për qëllim të t'ju mesoje nxenesve dhe Wikipedianëve të rinj të të shkruajnë në Wikipedian shqip, të përmirësojnë në sasi dhe cilësi artikujt rreth Kosovës. Lexoni më shumë në faqen e projektit, ku ndër të tjera, mund të bashkoheni me ekipin e projektit dhe/ose për të dhënë kontributin tuaj në faqen e diskutimeve.