Stanoci i Poshtëm

fshat në Kosovë

Stanoc i Poshtëm është një vendbanim në komunën e Vushtrrisë, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Buzlum.

Stanoc i Poshtëm
Buzlum
Fshat

Shih dhe këtëRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto