Stema e Shqipërisë


Stema e Republikës së Shqipërisë paraqitet me një shqiponjë të zezë, të vendosur në një mburojë të kuqe të tipit "variaz". Mburoja e kuqe rrethohet nga një shirit i zi. Në pjesën e sipërme, me të kuqe është shkruar Republika e Shqipërisë.

Historia Redakto

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje te jashtmë Redakto