Stephen L. Reeves ( 21 janar , 19261 Maj , 2000) ishte një bodybuilder amerikan dhe aktor i njohur i filmave me trupa Hollywood-i . Në kulmin e karrierës së tij, ai ishte më i paguar aktor në Evropë duke mishëruar i paarritshëm rolin e Herkulit tek bëmat e tij mitike në filmin Hercules (1957) dhe Hercules Unchained (1959) .

Steve Reeves 1990

FilmografiaRedakto