Strazimir Zaimi aktor shqiptar. Ka luajtur në disa filma shqiptarë.

Lulëkuqet mbi mure - 1976

Gurët e shtëpisë sime - 1985

Dhe vjen një ditë - 1986

Flutura në kabinën time - 1988


Ky artikull në lidhje me një aktor është i cunguar. Ju mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar atë.