Studenti (Suplement).JPG

"Studenti" (Suplement) është gazetë në gjuhën shqipe, botim i Panorama Grup.Ky suplement doli per here te pare ne treg ne date 8 prill 2009. Qellimi i ketij suplementi eshte te jete nje pasqyre e asaj ç'ka ndodh ne arsimin universitar shqiptar sot duke perfshire ketu anet pozitive dhe negative.Gazeta-Shqipetare.png Ky artikull në lidhje me Shtypi është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.