Surja el-A`ëla (arab. سورة الأعلى, trans. Sūrat al-Aʻlā, "Më i Larti") është surja e 87 e Kur'ani dhe ka 19 ajete. Bën pjesë ndër suret Mekase.

PërmbajtjaRedakto

PërbërjaRedakto

KomenteRedakto

Tjera të dhënaRedakto

Shih edhe këtëRedakto

Wikibooks ka më shumë informacione për ketë temë:
Wikibooks ka më shumë informacione për ketë temë: