Suretu el-En`amë është surja e 6 e radhitur në Kur'an dhe përmban 165 ajete. Mekase.

Përmbajtja

Redakto

Përbërja

Redakto

Komente

Redakto

Tjera të dhëna

Redakto

Shih edhe këtë

Redakto
 
Wikibooks:Category
Wikibooks ka më shumë informacione për ketë temë:


 
Wikibooks:Category
Wikibooks ka më shumë informacione për ketë temë:Lidhje të jashtme

Redakto