E lindur më 02.07.1971 në Ferizaj, Rysha ishte pjesë e Grupit Parlamentar të LDD-së në kohën e shpalljes së pavarësisë së Kosovës, më 17 shkurt 2008.[1] Ajo ka mbajtur disa pozita udhëheqëse si menaxhere e Zyrës në Kuvendin Komunal Ferizaj si dhe ka punuar si auditore e brendshme në të njëjtën Komunë.[2]

Referimet

Redakto