Të vërtetat dhe të fshehtat e entropisë

"Të vërtetat dhe të fshehtat e entropisë" me Autor Rexhep Meidani, i vlefshëm për studentët e fizikës. Shtëpia botuese "Dudaj", viti i botimit 2006. Faqet e librit 158.