Të zgjedhurit e vegjël... : intervista me kryetarët e fshatrave të Qarkut Berat

Të zgjedhurit e vegjël... : intervista me kryetarët e fshatrave të Qarkut Berat libër me autor Elham Pasha. Botuar në Tiranë nga "Muzgu", në vitin 2015. Faqet e librit 180. Ky liber eshte nje liber i angazhuar me punet e kryepleqve dhe ky liber merret me kufijte e fshatrave te Beratit