Türk Telekom Arena është një stadium futbollistik në StambolliTurqisë dhe shtëpia e njërit prej klubeve më të mëdha futbollistike në botë, Galatasaray. Ekipi zhvillon ndeshjet e tij në këtë stadium qysh prej vitit 2011. Pas stadiumit Olypiat Stadion të Stambolli, me 52.652 vende ky është stadiumi i dytë në Turqi e Madhe për nga kapaciteti i shikuesëve.

Türk Telekom Arena

HistoriaRedakto

Konstruksioni gjatë viteveRedakto

Struktura dhe pajisjetRedakto