Taulant Balla.jpg

Taulant Balla është deputet i Partisë SocialisteKuvendin e Shqipërisë. Taulant Balla u lind më 12 gusht 1977 në Librazhd, Shqipëri. Shkollën tetëvjeçare dhe të mesme i perfundoi në Librazhd.

Zoti Balla ka qene anetar i Kabinetit te Kryeministrit Fatos Nano. Prej vitit 2005 eshte deputet ne Kuvendin e Shqiperise si perfaqesues i rrethit Librazhd. Ndërsa në zgjedhjet e 23 qershorit 2013, Taulant Balla ishte deputeti me i votuar.

Gjatë kohes qe Partia Socialiste ishte ne opozite Taulant Balla u dallua për diskutimet e forta në Kuvend kundër Qeverisë Berisha (2005-2013).

Taulant Balla është zëvendëskryetar i Komisionit për Integrimin Europian të Kuvendit të Shqipërisë.

Prej vitit 2017 eshte Kryetar i Grupit Parlamentar te Partise Socialiste te Shqiperise.

Shih edheRedakto

Partia Socialiste